Όλες οι κατηγορίες
EN

Συναρμολόγηση νήματος

Θηλυκός σύνδεσμος με σπειρώματα σύντηξης HDPE για σωλήνες HDPE

Υλικό: 100% παρθένα πρώτη ύλη
Μέγεθος: dn20*1/2F-dn110*4F (εσωτερική διάμετρος) 
Πίεση: SDR11 PN16
Διάρκεια ζωής: 50 χρόνια για κανονική χρήση
Χρόνος παράδοσης: Διαθέσιμο απόθεμα για κανονικά μεγέθη
Χρόνος παράδοσης παραγωγής: 7-10 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft, 10-15 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 40ft.
φόρτωση Λιμάνι:Νίνγκμπο ή Σαγκάη, Κίνα


  • Γρήγορη λεπτομέρεια
  • Περιγραφή
  • Εφαρμογές
  • προδιαγραφές
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Διαπραγμάτευση
Τιμή:Διαπραγμάτευση
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Υφασμάτινη τσάντα PP
Χρόνος παράδοσης:Εντός 7 ημέρες
Όροι Πληρωμής:30% κατάθεση για παραγωγή, 70% υπόλοιπο που πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.
Προμήθεια Ικανότητα:100Tons / Μήνας


Dπεριγραφής

● Θηλυκός σύνδεσμος με σπειρώματα σύντηξης υποδοχών HDPE, ονομαζόμαστε επίσης θηλυκός συζεύκτης, Τα εξαρτήματα σωλήνων PE υποδοχής χρησιμοποιούνται κυρίως για σωλήνες παροχής νερού PE μικρού διαμετρήματος, κυμαίνονται από dn20mm έως 110mm. Η διάμετρος των εξαρτημάτων σωλήνων υποδοχής PE είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του σωλήνα PE. Αφού λιώσει θερμά ο σωλήνας πολυαιθυλενίου, εισάγετε τον σωλήνα πολυαιθυλενίου στο εξάρτημα PE για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση θερμής τήξης. 

Απροσδιόριστος

Aι αιτήσεις

Πώς συνδέετε τους σωλήνες HDPE με τον άλλο σωλήνα, όπως σωλήνα PVC, χαλύβδινο σωλήνα; Όταν ο σωλήνας HDPE συνδέεται με τον σωλήνα PVC ή τον χαλύβδινο σωλήνα, καθώς δεν είναι κατασκευασμένοι από υλικό HDPE, επομένως η συγκόλληση θερμής τήξης δεν είναι διαθέσιμη για σύνδεση. Η μόνη δυνατή μέθοδος σύνδεσης σωλήνα HDPE με σωλήνα PVC είναι με μηχανική σύνδεση, χρησιμοποιώντας φλάντζες ή χρήση μεταβατικών εξαρτημάτων, όπως θηλυκά ή αρσενικά εξαρτήματα προσαρμογέα σπειρώματος.

Εικόνα _202108201022443


SΕξειδικεύσεις

Τα υλικά PE (πολυαιθυλένιο) λόγω της υψηλής αντοχής, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, ανθεκτικά στη διάβρωση, μη τοξικά και άλλα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της παροχής νερού, ο οποίος είναι ένας ιδανικός σωλήνας για να αντικαταστήσει τους συνηθισμένους σωλήνες σιδήρου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Gaohui έχει πολλά αποθέματα για κανονικά μεγέθη και αντικείμενα, θα είναι προϊόντα παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω αιτίας, έχουμε περισσότερες εμπειρίες για τον χειρισμό επειγόντων παραγγελιών.


Ο θηλυκός σύνδεσμος σύντηξης υποδοχής HDPE μπορεί να παρασχεθεί από dn20*1/2F έως dn110*4Fmm, με τις παρακάτω διαστάσεις:

όνομα προϊόντοςΠροδιαγραφές (mm)SDR11

HDPE Θηλυκός ζεύκτης

Απροσδιόριστος

S20*1/2F
S20*3/4F

S25*1/2F

S25*3/4F
S32*1 / 2F
S32*3/4F
S32*1F
S40*1 1/4F
S50*1 1/2F 
S63*2F 
S75*2 1/2F
S90*3F 
S110*4F 
Cανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η εταιρεία Gaohui είναι πιστοποιημένο κατά ISO9001 εργοστάσιο κατασκευής. Ως κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων HDPE, το εργοστάσιο εισήγαγε προηγμένες μηχανές έγχυσης παραγωγής και εξοπλισμό δοκιμών. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και τα διεθνή πρότυπα.Μέχρι τώρα, έχουμε περισσότερα από 50 σετ μηχανών έγχυσης στο εργαστήριό μας, διαθέσιμα για την κατασκευή εξαρτημάτων HDPE έως 1200mm, ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις μιας αγοράς σας.

Έχουμε εμπειρία στην ομάδα πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου για να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες.    


1200450

Φόρτωση και αποστολή:

Τα εξαρτήματα HDPE της Gaohui έχουν υψηλή φήμη στις εγχώριες και εξαγωγικές αγορές. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές ξένες χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ και το Πακιστάν.

Δημοσιεύω


IΕρώτηση