Όλες οι κατηγορίες
EN

Τοποθέτηση Fusion Fusion

HDPE Molded Socket Fusion 45 Degree Ebow Bend για άρδευση

Υλικό: 100% παρθένα πρώτη ύλη
Μέγεθος: dn20mm-dn110mm (εσωτερική διάμετρος) 
Πίεση: SDR11 PN16
Διάρκεια ζωής: 50 χρόνια για κανονική χρήση
Χρόνος παράδοσης: Διαθέσιμο απόθεμα για κανονικά μεγέθη
Χρόνος παράδοσης παραγωγής: 7-10 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft, 10-15 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 40ft.
φόρτωση Λιμάνι:Νίνγκμπο ή Σαγκάη, Κίνα


  • Γρήγορη λεπτομέρεια
  • Περιγραφή
  • Εφαρμογές
  • προδιαγραφές
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Διαπραγμάτευση
Τιμή:Διαπραγμάτευση
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Υφασμάτινη τσάντα PP
Χρόνος παράδοσης:Εντός 7 ημέρες
Όροι Πληρωμής:30% κατάθεση για παραγωγή, 70% υπόλοιπο που πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.
Προμήθεια Ικανότητα:100Tons / Μήνας


Dπεριγραφής

● Σύντηξη υποδοχής HDPE αγκώνας 45 °, ονομάσαμε επίσης αγκώνα ή κάμψη υποδοχής, τα εξαρτήματα σωλήνων Socket PE χρησιμοποιούνται κυρίως για σωλήνες ύδρευσης PE μικρού διαμετρήματος, που κυμαίνονται από dn20mm έως 110mm. Η διάμετρος των εξαρτημάτων σωλήνων υποδοχής PE είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή των σωλήνων PE. Αφού ο σωλήνας PE θερμαίνεται, τοποθετήστε τον σωλήνα PE στο εξάρτημα PE για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση θερμής τήξης. 

1629423693 (1)

Aι αιτήσεις

● Το Gaohui μπορεί να παρέχει πλήρη γκάμα συναρμολογήσεων fusion focket από dn20mm έως 110mm, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης, του αγκώνα, της φλάντζας μπλουζών και ούτω καθεξής. Ο σωλήνας HDPE έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορους τομείς, όπως υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα, διανομή φυσικού αερίου, γραμμές μεταφοράς πολτού, αγροτική άρδευση, γραμμές τροφοδοσίας πυροσβεστικών συστημάτων, ηλεκτρικοί αγωγοί και επικοινωνίες κ.λπ.    


4

SΕξειδικεύσεις

Τα υλικά PE (πολυαιθυλένιο) λόγω της υψηλής αντοχής, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, ανθεκτικά στη διάβρωση, μη τοξικά και άλλα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της παροχής νερού, ο οποίος είναι ένας ιδανικός σωλήνας για να αντικαταστήσει τους συνηθισμένους σωλήνες σιδήρου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Gaohui έχει πολλά αποθέματα για κανονικά μεγέθη και αντικείμενα, θα είναι προϊόντα παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω αιτίας, έχουμε περισσότερες εμπειρίες για τον χειρισμό επειγόντων παραγγελιών.


Σύνδεση HDPE αγκώνα 45 ° μπορεί να παρέχεται από dn20mm έως dn110mm, με τις διαστάσεις όπως παρακάτω:

όνομα προϊόντοςΠροδιαγραφές (mm)SDR11

HDPE Socket Fusion 45 ° Αγκώνας

Απροσδιόριστος

20
25

32

40
50
63
75
90
110
Cανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η εταιρεία Gaohui είναι πιστοποιημένο κατά ISO9001 εργοστάσιο κατασκευής. Ως κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων HDPE, το εργοστάσιο εισήγαγε προηγμένες μηχανές έγχυσης παραγωγής και εξοπλισμό δοκιμών. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και τα διεθνή πρότυπα.

Μέχρι τώρα, έχουμε περισσότερα από 50 σετ μηχανών έγχυσης στο εργαστήριό μας, διαθέσιμα για την κατασκευή εξαρτημάτων HDPE έως 1200mm, ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις μιας αγοράς σας.

Έχουμε εμπειρία στην ομάδα πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου για να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες.    


1200450

Φόρτωση και αποστολή:

Τα εξαρτήματα HDPE της Gaohui έχουν υψηλή φήμη στις εγχώριες και εξαγωγικές αγορές. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές ξένες χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ και το Πακιστάν.

Δημοσιεύω


IΕρώτηση