Όλες οι κατηγορίες
EN

Νεα

Πλεονεκτήματα και πεδία του σωλήνα ύδρευσης HDPE

Χρόνος: 2021-07-28 Προβολές: 62

Πολλοί πελάτες αγοράζουν σωλήνα ύδρευσης HDPE. Εκείνη την εποχή, δεν γνώριζαν πολλά για τα πλεονεκτήματά του. Αγόρασα στα τυφλά σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίασης. Σήμερα, ταξινόμησα τα πλεονεκτήματα των σωλήνων ύδρευσης HDPE και τα μοιράστηκα μαζί σας. Οι σωλήνες ύδρευσης HDPE εξωθούνται χρησιμοποιώντας πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας PE100/PE80 ως πρώτες ύλες, αντί για παραδοσιακούς γαλβανισμένους σωλήνες, δημιουργώντας έναν νέο κόσμο στον τομέα της παροχής νερού. Οι σωλήνες ύδρευσης HDPE έχουν τα ακόλουθα 7 πλεονεκτήματα:

2

1. Υψηλή αντοχή, εξαιρετική αντοχή στη ρωγμή περιβαλλοντικής καταπόνησης και καλή αντίσταση ερπυσμού.

2. Καλή ανθεκτικότητα, ευελιξία, ισχυρή προσαρμοστικότητα σε ανομοιόμορφα θεμέλια και εξαρθρώσεις και μπορεί να αντέξει σε σκληρά περιβάλλοντα όπως σεισμούς και τυφώνες.

3. Έχει καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης UV) και μακροπρόθεσμη θερμική σταθερότητα.

4. Αντοχή στη διάβρωση, καμία ανάγκη για αντιδιαβρωτική επεξεργασία, μεγάλη διάρκεια ζωής.

5. Ο εσωτερικός τοίχος είναι ομαλός, η αντίσταση ροής νερού είναι μικρή, η χωρητικότητα κυκλοφορίας είναι μεγάλη και το κόστος κατασκευής εξοικονομείται.

6. Καλή αντοχή στη φθορά και αντι-φθορά.

7. Καλή αντίσταση κρούσης χαμηλής θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να επηρεαστεί με ασφάλεια στο εύρος θερμοκρασιών -20 ~ 40 ℃.

Λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων, το πεδίο εφαρμογής των σωλήνων παροχής νερού pe είναι τώρα ευρύτερο και ευρύτερο. Πιστεύω ότι η τάση των σωλήνων παροχής νερού pe θα είναι ασταμάτητη στο μέλλον!

Ποιες είναι οι περιοχές εφαρμογής των σωλήνων ύδρευσης HDPE;

1. Αστικό σύστημα δικτύου σωληνώσεων νερού βρύσης.

2. Αγωγοί πόσιμου νερού αστικών και αγροτικών περιοχών.

3. Αγωγοί μεταφοράς υλικών και υγρών σε χημικές, χημικές ίνες, τρόφιμα, δασοκομία, εκτύπωση και βαφή, φαρμακευτική, ελαφριά βιομηχανία, χαρτοποιία, μεταλλουργική και άλλες βιομηχανίες.

4. Αγροτικοί σωλήνες άρδευσης.

5. Προστατευτικά μανίκια για ταχυδρομικές και τηλεπικοινωνιακές γραμμές και καλώδια τροφοδοσίας.

6. Αγωγός μεταφοράς κονιάματος ναρκών.

7. Προστατευτικά μανίκια για ταχυδρομικές και τηλεπικοινωνιακές γραμμές και καλώδια τροφοδοσίας.

Τα χαρακτηριστικά και η εφαρμογή των πλαστικών σωλήνων PPR και θέματα που χρήζουν προσοχής

Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και τις ανησυχίες για την υγεία, ξεκίνησε μια πράσινη επανάσταση στη βιομηχανία δομικών υλικών στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Σύμφωνα με μεγάλο αριθμό δεδομένων παρακολούθησης της ποιότητας του νερού, οι σωλήνες από ψυχρό γαλβανισμένο χάλυβα γενικά σκουριάζουν μετά από λιγότερο από 5 χρόνια ζωής και η μυρωδιά του σιδήρου είναι σοβαρή. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν τα κυβερνητικά τμήματα το ένα μετά το άλλο, προκαλώντας ένα είδος κοινωνικού προβλήματος. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς μεταλλικούς σωλήνες, οι πλαστικοί σωλήνες έχουν τα χαρακτηριστικά του μικρού βάρους, αντοχής στη διάβρωση, υψηλής θλιπτικής αντοχής, υγιεινής και ασφάλειας, χαμηλής αντίστασης ροής νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονόμησης μετάλλων, βελτιωμένου περιβάλλοντος ζωής, μεγάλης διάρκειας ζωής και βολικής εγκατάστασης. Ευνοείται από την κοινότητα των μηχανικών και καταλαμβάνει μια πολύ σημαντική θέση, σχηματίζοντας μια ασταμάτητη τάση ανάπτυξης.