Όλες οι κατηγορίες
EN

Συχνές Ερωτήσεις

 • Q

  Ποια SDR εξαρτημάτων HDPE θα χρησιμοποιήσουμε για τον σωλήνα HDPE στο SDR13.6-PN12.5; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εξαρτήματα SDR17 για τον σωλήνα SDR13.6;

  A
  Για τη διασφάλιση της ασφάλειας του συστήματος σωληνώσεων, τα εξαρτήματα HDPE πρέπει να είναι ίσα ή υψηλότερα από την αγωγό. Έτσι, για σωλήνες HDPE σε SDR13.6, πρέπει να πάρετε τα εξαρτήματα σε SDR13.6 ή SDR11. Τα εξαρτήματα στο SDR17 δεν είναι κατάλληλα για αγωγούς SDR13.6.
 • Q

  Μπορούν τα εξαρτήματα HDPE να συνδεθούν με σωλήνα PVC; Or μπορούν τα εξαρτήματα HDPE να συνδεθούν με σωλήνα PPR;

  A
  Για θερμικά πλαστικά εξαρτήματα, μπορούν να συνδεθούν με τους σωλήνες μόνο με την ίδια ποιότητα υλικού. Έτσι, για εξαρτήματα HDPE, μπορούν να συνδεθούν μόνο με σωλήνες HDPE, αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν με σωλήνα PVC ή σωλήνα PPR.
 • Q

  Πώς μπορούμε να συνδέσουμε σωλήνες HDPE με σωλήνες PVC;

  A
  Δεδομένου ότι ο σωλήνας HDPE & ο σωλήνας PVC είναι κατασκευασμένοι από διαφορετική ποιότητα υλικού, δεν μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με "σύντηξη θερμότητας". Ο πιθανός τρόπος σύνδεσής τους είναι με σύνδεση με φλάντζα. Για να χρησιμοποιήσετε προσαρμογέα φλάντζας HDPE & εφεδρικές φλάντζες HDPE για να καταστεί δυνατή η σύνδεση με φλάντζες PVC.
 • Q

  Είναι τα εξαρτήματα Gaohui HDPE ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία;

  A
  Ναι, τα εξαρτήματα HDPE είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και σταθερά στην υπεριώδη ακτινοβολία και δεν υποβαθμίζονται δομικά από το υπεριώδες φως. Μετά από μια μακρά περίοδο άμεσης επαφής με υπεριώδη ακτινοβολία, η εξωτερική επιφάνεια των εξαρτημάτων αλλάζει οπτικά σε ελαφρώς κηρώδη όψη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την απόδοση και αφαιρείται με περιστρεφόμενο ξύστρα σωλήνων πριν από τη συγκόλληση με ηλεκτρική σύντηξη.
 • Q

  HDPE εξαρτήματα σύντηξης άκρων & εξαρτήματα ηλεκτροσύγχυσης HDPE, ποιο είναι καλύτερο;

  A
  Είναι δύσκολο να διακρίνουμε ποια είναι καλύτερη, γιατί και οι δύο φημίζονται για εξαιρετικές ερμηνείες. Τα εξαρτήματα ηλεκτροσύνθεσης HDPE μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος εγκατάστασης και να προσφέρουν μια πιο αξιόπιστη σύνδεση, ενώ τα εξαρτήματα σύντηξης άκρων HDPE είναι πολύ χαμηλότερα στο κόστος υλικού. Επιπλέον, για τον σωλήνα HDPE με διάμετρο μεγαλύτερη στα 200mm, τα εξαρτήματα σύντηξης άκρων HDPE είναι μια πιο αποτελεσματική και οικονομική επιλογή.
 • Q

  Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;

  A
  Συνήθως αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες αφότου λάβαμε το ερώτημά σας. Εάν είστε πολύ επείγον να λάβετε την τιμή, παρακαλώ καλέστε μας ή πείτε μας στο email σας, ώστε να λάβουμε υπόψη την προτεραιότητά σας.
 • Q

  Τι είναι η πρώτη ύλη;

  A
  Χρησιμοποιούμε μόνο 100% παρθένα πρώτη ύλη.
 • Q

  Ποιο είναι το MOQ σας;

  A
  Συνήθως, δεν υπάρχει MOQ εάν έχετε το απόθεμα.
 • Q

  Τι είδους μεταφορά προσφέρετε;

  A
  Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές κ.λπ.