Όλες οι κατηγορίες
EN

Ηλεκτρονική σύντηξη

HDPE Molded Electro Fusion Reducing Tee Tee Reducer για την παροχή νερού

Υλικό: 100% παρθένα πρώτη ύλη
Μέγεθος: dn32*25mm-dn630*500mm (εσωτερική διάμετρος) 
Πίεση: SDR17 PN10, SDR11 PN16
Διάρκεια ζωής: 50 χρόνια για κανονική χρήση
Χρόνος παράδοσης: Διαθέσιμο απόθεμα για κανονικά μεγέθη
Χρόνος παράδοσης παραγωγής: 7-10 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft, 10-15 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 40ft.
φόρτωση Λιμάνι:Νίνγκμπο ή Σαγκάη, Κίνα


  • Γρήγορη λεπτομέρεια
  • Περιγραφή
  • Εφαρμογές
  • προδιαγραφές
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Διαπραγμάτευση
Τιμή:Διαπραγμάτευση
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Τσάντα από χαρτόνι και PP
Χρόνος παράδοσης:Εντός 7 ημέρες
Όροι Πληρωμής:30% κατάθεση για παραγωγή, 70% υπόλοιπο που πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.
Προμήθεια Ικανότητα:100Tons / Μήνας


Dπεριγραφής

● HDPE electro fusion μειωτικό μπλουζάκι, ονομάσαμε επίσης HDPE electro fusion tee reducer, όπως όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα σύντηξης που διαφέρουν από το εξάρτημα σύντηξης κονταριού. Η κύρια διαφορά είναι η τοποθέτηση ηλεκτρικής σύντηξης με πηνίο σύρματος χαλκού μέσα και χρήση εγκατάστασης ηλεκτροσυγκόλλησης, είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία.

● Ο Gaohui μπορεί να παρέχει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων ηλεκτρικής σύντηξης από dn25mm έως 630mm, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης, του αγκώνα, της φλάντζας μπλουζών και ούτω καθεξής.

Aι αιτήσεις
SΕξειδικεύσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Gaohui έχει πολλά αποθέματα για κανονικά μεγέθη και αντικείμενα, θα είναι προϊόντα παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω αιτίας, έχουμε περισσότερες εμπειρίες για τον χειρισμό επειγόντων παραγγελιών.


Το μπλουζάκι μείωσης HDPE electro fusion μπορεί να παρέχεται από dn32*25mm έως dn630*500mm, με τις διαστάσεις όπως παρακάτω:


1

Cανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η εταιρεία Gaohui είναι πιστοποιημένο κατά ISO9001 εργοστάσιο κατασκευής. Ως κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων HDPE, το εργοστάσιο εισήγαγε προηγμένες μηχανές έγχυσης παραγωγής και εξοπλισμό δοκιμών. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και τα διεθνή πρότυπα.

Μέχρι τώρα, έχουμε περισσότερα από 50 σετ μηχανών έγχυσης στο εργαστήριό μας, διαθέσιμα για την κατασκευή εξαρτημάτων HDPE έως 1200mm, ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις μιας αγοράς σας.

1


Φόρτωση και αποστολή:

Τα εξαρτήματα HDPE της Gaohui έχουν υψηλή φήμη στις εγχώριες και εξαγωγικές αγορές. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές ξένες χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ και το Πακιστάν.

1

2


3

4

IΕρώτηση