Όλες οι κατηγορίες
EN

Ηλεκτρονική σύντηξη

HDPE Molded Electro Fusion 45 Degree Elbow Bend for Water Supply

Υλικό: 100% παρθένα πρώτη ύλη
Μέγεθος: dn50mm-dn630mm (εσωτερική διάμετρος) 
Πίεση: SDR17 PN10, SDR11 PN16
Διάρκεια ζωής: 50 χρόνια για κανονική χρήση
Χρόνος παράδοσης: Διαθέσιμο απόθεμα για κανονικά μεγέθη
Χρόνος παράδοσης παραγωγής: 7-10 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft, 10-15 ημέρες για ένα εμπορευματοκιβώτιο 40ft.
φόρτωση Λιμάνι:Νίνγκμπο ή Σαγκάη, Κίνα


  • Γρήγορη λεπτομέρεια
  • Περιγραφή
  • Εφαρμογές
  • προδιαγραφές
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Διαπραγμάτευση
Τιμή:Διαπραγμάτευση
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Τσάντα από χαρτόνι και PP
Χρόνος παράδοσης:Εντός 7 ημέρες
Όροι Πληρωμής:30% κατάθεση για παραγωγή, 70% υπόλοιπο που πρέπει να πληρωθεί πριν από την αποστολή.
Προμήθεια Ικανότητα:100Tons / Μήνας


Dπεριγραφής

● Ηλεκτρική συγχώνευση HDPE 45 μοίρας αγκώνα, ονομάσαμε επίσης HDPE electro fusion 45 μοιρών κάμψη, όπως όλα τα εξαρτήματα ηλεκτρικής σύντηξης που διαφέρουν από τη συναρμολόγηση κονταριού. Η κύρια διαφορά είναι η τοποθέτηση ηλεκτρικής σύντηξης με πηνίο σύρματος χαλκού μέσα και χρήση εγκατάστασης ηλεκτροσυγκόλλησης, είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία.

Method Στη μέθοδο συγκόλλησης με άκρη, οι θερμαντήρες χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση της επιφάνειας τόσο της κεφαλής του σωλήνα όσο και των αρμών HDPE, αλλά στη μέθοδο συγκόλλησης με ηλεκτρική σύντηξη, η θερμότητα παράγεται εσωτερικά και μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος, για να διασφαλιστεί ότι ο σωλήνας και η τοποθέτηση είναι πλήρως συνδεδεμένο, χωρίς διαρροή. Η σύζευξη με ηλεκτρική σύντηξη είναι ένα συνηθισμένο εξάρτημα για τη σύνδεση δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου μεταξύ τους.

● Ο Gaohui μπορεί να παρέχει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων ηλεκτρικής σύντηξης από dn25mm έως 630mm, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης, του αγκώνα, της φλάντζας μπλουζών και ούτω καθεξής.

Aι αιτήσεις
SΕξειδικεύσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Gaohui έχει πολλά αποθέματα για κανονικά μεγέθη και αντικείμενα, θα είναι προϊόντα παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω αιτίας, έχουμε περισσότερες εμπειρίες για τον χειρισμό επειγόντων παραγγελιών.


Ηλεκτρική σύντηξη HDPE 45 ° αγκώνας μπορεί να παρέχεται από dn50mm έως dn630mm, με τις διαστάσεις όπως παρακάτω:

όνομα προϊόντοςΠροδιαγραφές (mm)SDR17SDR11
HDPE Electro Fusion 45 ° Αγκώνας
1s
50
63
75
90
110
125
140
160
200
225
250
315
355
400
450
500
630


Cανταγωνιστικό πλεονέκτημα

● Η Zhuji Gaohui Machinery Co, Ltd ιδρύθηκε το έτος 2002 is Είναι κατασκευαστής μεγάλης κλίμακας που ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων σωλήνων ύδρευσης HDPE. Βρίσκεται στην πόλη Diankou, πόλη Zhuji, επαρχία Zhejiang, καλύπτει έκταση 35000 τετραγωνικών μετρητής.

Η εταιρεία μας διαθέτει βαθιά τεχνολογία και πλούσια εμπειρία στον τομέα παραγωγής εξαρτημάτων σωλήνων ύδρευσης HDPE για 18 χρόνια και διαθέτουμε ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού χύτευσης με έγχυση. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να παρέχουμε όλα τα είδη σωλήνων PE και εξαρτημάτων σωλήνων σύμφωνα με διαφορετικούς βαθμούς πίεσης κιλών. Προς το παρόν, τα εξαρτήματα σωλήνων HDPE που παράγονται από την εταιρεία μας έχουν προμηθευτεί ευρέως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες.

1

IΕρώτηση