Όλες οι κατηγορίες
EN

Η ιστορία μας

Η Zhejiang Leinuo Fiber Co. Ltd. (επίσης γνωστή ως Zhuji Zhengdao Chemical Fiber Co. Ltd.) ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2003 και βρίσκεται στην πόλη paitou της πόλης Zhuji, επαρχία Zhejiang (έξοδος υψηλής ταχύτητας G60).

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με την παραγωγή και τις πωλήσεις καλυμμένων νημάτων Pa6/Pa66/Pet Dty. Μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με διάφορες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά για βαμβακερές κάλτσες, κάλτσες, στρογγυλές μηχανές και καλυμμένα νήματα. Διαθέτει 8 προηγμένες μηχανές υφής, 120 μηχανές νήματος με κάλυψη, 20 περιελίξεις και 1 τύλιγμα ακριβείας. Καλύπτει έκταση 12,862.20 τετραγωνικών μέτρων και έκταση κτηρίου 38,064.47 τετραγωνικά μέτρα.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας παραγωγής και εξυπηρέτησης, επαγγελματικής ομάδας τεχνολογίας παραγωγής και διαχείρισης ποιότητας, εξειδικευμένων και σταθερών βιομηχανικών εργαζομένων. Δρυσε μια βαθιά στρατηγική συμμαχία με νάυλον, πολυεστέρα, κλωστήρες σπάντεξ, προμηθευτές, ειδικά τη Λύκρα. κορυφαίες εταιρείες σε κάλτσες και κυκλικές μηχανές, προωθώντας από κοινού την ανάπτυξη νέων προϊόντων, οδηγώντας την τάση ανάπτυξης του κλάδου και έχοντας καλή φήμη στον κλάδο.

Βολική μεταφορά, γρήγορη και έγκαιρη παράδοση. Η εταιρεία απέχει 1.5 ώρα από το λιμάνι Ningbo, 2.5 ώρες από τη Σαγκάη, 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Zhejiang Xiaoshan, 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Yiwu και 2.5 ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο Shanghai Pudong.

Με την πάροδο των ετών, έχει την έδρα του σε Zhejiang, Jiangsu, Liaoning, Jilin, Taiwan και άλλες μεγάλες αγορές βελόνων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Έχει πουληθεί σε όλη τη χώρα και πωλείται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες και περιοχές.

Η εταιρεία τηρεί την αναπτυξιακή στρατηγική του πράσινου χαμηλών εκπομπών άνθρακα και της προστασίας του περιβάλλοντος, τηρεί την "πελατοκεντρική" επιχειρηματική φιλοσοφία, τηρεί την πολιτική ποιότητας της "επιστήμης και τεχνολογίας, κορυφαίας ποιότητας και ικανοποιεί συνεχώς τις ανάγκες των πελατών" και δημιουργεί μια επιχείρηση εξοικονόμησης πόρων και φιλική προς το περιβάλλον. Προσανατολισμός για συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς.